Kwinkelenberg verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Bedrijfs-, kantoor- en projectverhuizingen zijn vaak complexe gebeurtenissen. U mag van een professioneel verhuizer dan ook verwachten dat deze met u meedenkt en meewerkt. Een flexibele instelling en een stapje extra, daar staan we voor bij Kwinkelenberg verhuizingen.

Bij een verhuizing zakelijk is een goede aanpak meer dan noodzakelijk. Onze uitgebreide en vakkundige voorbereiding en uitvoering is hierbij de oplossing voor u. Kwinkelenberg Verhuizingen een en betrouwbare partner sinds 1926 biedt voor bijna elk vraagstuk een passende oplossing.

Verhuisbedrijf Kwinkelenberg is een Amsterdamse verhuizer, een familiebedrijf sinds 1926 en maakt uitsluitend gebruik van Nederlands sprekend, gemotiveerd verhuispersoneel. Alle medewerkers zijn vakmensen en weten precies wat er komt kijken bij het efficiënt verhuizen van een bedrijf of bedrijfsonderdeel.

Wij plannen uw bedrijfsverhuizing zeer zorgvuldig, in goed overleg en met zorg. Om een vlot verloop van de verhuizing mogelijk te maken, uw inventaris en belangrijke dossiers schadevrij over te brengen en in het kader van de ARBO-eisen maakt Kwinkelenberg gebruik van moderne hulpmiddelen zoals verhuisliften, diverse soorten rolcontainers, meubelrollers, computerboxen en archiefkarren.

Als specialist bij uitstek voor bedrijfsverhuizingen stelt Kwinkelenberg zich als doel om de klant een persoonlijke service op maat te bieden gedurende het gehele verhuisproces. Wij inventariseren, plannen, overleggen en nemen u bij de hand om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en u te behoeden voor valkuilen.

Met de vakmensen van Kwinkelenberg verloopt uw bedrijfsverhuizing gegarandeerd voorspoedig.

Voorbereiding van uw zakelijke verhuizing

Wanneer u gaat verhuizen met uw bedrijf of afdeling is een gesprek met onze projectmanager  verhuizingen zakelijke een vrijblijvende en kosteloze service van Kwinkelenberg. Tijdens dit gesprek krijgt u een goed inzicht in de mogelijkheden, de tijdsduur en de exacte kosten van uw (interne) bedrijfsverhuizing. Daarnaast kunt u tijdens dit gesprek al uw wensen met betrekking tot de verhuizing kenbaar maken. Een goede voorbereiding is namelijk essentieel voor een soepele verhuizing.

Verhuizingen zakelijk

Wij snappen dat u de coördinatie van uw bedrijfsverhuizing in eigen hand wilt houden, maar indien gewenst kunt dit ook overlaten aan uw Kwinkelenberg projectmanager. Wat u wilt.. Het is bij Kwinkelenberg verhuizingen tevens mogelijk om uw zakelijke verhuizing buiten kantooruren te laten plaatsvinden, zodat de verhuizing niet ten koste gaat van de bedrijfsvoering.

Verhuizingen zakelijk ? een specialiteit van Kwinkelenberg.

Meer informatie? Bel ons op 020-6533136 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

verhuisbedrijf-amsterdam-kwinkelenberg

Een gezellig maar keihard werkend team. Een aanrader !!

recensie op sirelo.nl

verhuisbedrijf-amsterdam

Onafhankelijke recensies over Kwinkelenberg

Onze klantbeoordelingen kunt u lezen op Sirelo.nl , Nicelocal en Google reviews

Studentenverhuisservice Kwinkelenberg ?

Studentenverhuisservice is een dienst die wordt aangeboden door verhuisbedrijven die beweren te werken met studenten. Veel van deze bedrijven beloven goedkope tarieven, maar in werkelijkheid zijn de verhuizers geen studenten en vaak zijn niet zo professioneel als ze beweren te zijn. Vaak zijn de “studenten” die voor deze bedrijven werken geen professionele verhuizers en hebben ze niet de nodige ervaring en expertise om een ​​verhuizing op een veilige en efficiënte manier te laten verlopen. Bij Kwinkelenberg begrijpen we dat verhuizen een belangrijke gebeurtenis is en daarom werken we alleen met ervaren en getrainde professionals. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om uw verhuizing soepel en zonder stress te laten verlopen.

Kies voor Kwinkelenberg en u bent verzekerd van een hoogwaardige verhuisservice die u kunt vertrouwen.

Studentenverhuisservice? Trap er niet in. Het lijkt goedkoop maar vaak zijn het geen studenten en al helemaal geen professionele verhuizers.

Wilt u weten hoe goed wij verhuizen ?

Lees de Google recensies

klantbeoordeling-verhuizers-kwinkelenberg

Ik ben heel tevreden over Michel Kwinkelenberg en zijn bedrijf. Er werd mij een hele zorg uit handen genomen.

Yvonne Kluit

Heel fijn bedrijf. Ze nemen je een zorg uit handen. Zeer professioneel in het behandelen van het meubilair.

Hella Snoek

Kwinkelenberg laat met alles zien dat zij al jaren ervaring in verhuizen hebben.
Echt perfect!!

Quirijn Wilson

Vakmanschap

Verhuizen is een vak. Iedereen kan een doos tillen, maar weinig mensen kunnen goed verhuizen

Scherp geprijst

Goed verhuizen hoeft niet duur te zijn, dat is iets wat Kwinkelenberg al bijna 100 jaar bewijst

Persoonlijk

Wij begrijpen dat uw persoonlijke bezittingen u lief zijn en verhuizen professioneel.

Al bijna 100 jaar

Kwinkelenberg verhuizingen is al sinds 1926 een begrip in Amsterdam.

Verhuizen. dat is werk voor professionals

0+
Verhuizingen
0%
Klanttevredenheid
0
Nieuwe projecten
0%
Toewijding

Waarom Kwinkelenberg verhuizingen?

Al bijna 100 jaar

Kwinkelenberg is een familiebedrijf en verhuist al bijna een eeuw op uiterst professionele wijze voor particulieren en bedrijven.

Kwaliteit staat voorop

Verhuizen zoals wij dat doen is een vak. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom bestaan we al zo lang.

Persoonlijke service

Iedere verhuizing is weer uniek en belangrijk voor u. Daarom geen geautomatiseerde offerte maar persoonlijk advies en maatwerk.

Vakkundig verhuizen

Verhuizen doen we graag en goed. We zijn zuinig op uw spullen. Dat is wat u van een professionele verhuizer mag verwachten.

Internationaal

We verhuizen niet alleen in Amsterdam en Nederland, maar zijn ook internationale verhuizers. Ideaal voor Expats

Amsterdamse verhuizers

We doen al bijna 100 jaar verhuizingen in Amsterdam daarom zijn we het meest gespecialiseerde verhuisbedrijf.

Inpakservice

Wanneer u niet zelf uw bezittingen wil inpakken doen wij het voor u met onze speciale inpakservice. Typisch Kwinkelenberg.

Seniorenverhuizingen

Een van onze specialisaties is het verhuizen van Senioren. Dat vereist speciale aandacht en toewijding. Dat doen we graag.

Op maat maken

Verhuist u naar een kleinere woning? Dan kunnen wij uw meubels vaak passend maken voor de nieuwe woning.

senioren-verhuizen
verhuis bedrijf amsterdam kwinkelenberg
ladderlift

Weten hoe voordelig wij zijn?