Kwinkelenberg verhuizingen

Gaat u verhuizen?

U krijgt van ons een gratis verhuisofferte en huisbezoek

Als je op zoek bent naar een verhuisbedrijf, dan wil je natuurlijk de beste optie kiezen. En daarom willen wij je graag vertellen waarom Kwinkelenberg de beste keuze is voor jouw verhuizing. We scoren 4.9 uit 5 sterren op onze Google Reviews. Dat zegt alles. Met bijna 100 jaar ervaring is Kwinkelenberg een van de meest ervaren verhuisbedrijven in Nederland. Daarnaast bieden we een gratis verhuisofferte en gratis inventarisatie op locatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Maar waarom is Kwinkelenberg nou echt de beste optie? Ten eerste werken wij alleen met professionele verhuizers, die weten hoe ze jouw spullen veilig en snel kunnen verhuizen. Veel andere verhuisbedrijven zeggen goedkoop te zijn en met studenten te werken, maar vaak zijn dit geen echte studenten en ook geen professionele verhuizers. Bij Kwinkelenberg weet je zeker dat je met echte professionals te maken hebt.

Daarnaast hebben wij veel expertise en ervaring in het verhuizen van allerlei soorten spullen, van grote meubels tot delicate kunstwerken. Wij weten precies hoe we jouw spullen het beste kunnen verhuizen en zorgen ervoor dat alles veilig op de nieuwe locatie aankomt.

Kortom, als je op zoek bent naar een professioneel verhuisbedrijf dat echt de beste optie is voor jouw verhuizing, dan moet je bij Kwinkelenberg zijn. Vraag vandaag nog een gratis verhuisofferte aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wanneer u gaat verhuizen is planning zeer belangrijk. Daarom komen we graag bij u langs voor advies en om een offerte op te stellen. Dat is de uitstekende service van Kwinkelenberg verhuizingen

  Offerteaanvraag

  kwinkelenberg-reviews
  verhuisbedrijf-amsterdam-kwinkelenberg

  Een gezellig maar keihard werkend team. Een aanrader !!

  recensie op sirelo.nl

  Verhuisofferte van studentenverhuisservice ?
  Pas op!

  Studentenverhuisservice is een dienst die wordt aangeboden door verhuisbedrijven die beweren te werken met studenten. Veel van deze bedrijven beloven goedkope tarieven, maar in werkelijkheid zijn de verhuizers geen studenten en vaak zijn niet zo professioneel als ze beweren te zijn. Vaak zijn de “studenten” die voor deze bedrijven werken geen professionele verhuizers en hebben ze niet de nodige ervaring en expertise om een ​​verhuizing op een veilige en efficiënte manier te laten verlopen. Bij Kwinkelenberg begrijpen we dat verhuizen een belangrijke gebeurtenis is en daarom werken we alleen met ervaren en getrainde professionals. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om uw verhuizing soepel en zonder stress te laten verlopen.

  Kies voor Kwinkelenberg en u bent verzekerd van een hoogwaardige verhuisservice die u kunt vertrouwen.

  Studentenverhuisservice? Trap er niet in. Het lijkt goedkoop maar vaak zijn het geen studenten en al helemaal geen professionele verhuizers.

  Wilt u weten hoe goed wij verhuizen ?

  Lees de Google recensies

  klantbeoordeling-verhuizers-kwinkelenberg

  Ik ben heel tevreden over Michel Kwinkelenberg en zijn bedrijf. Er werd mij een hele zorg uit handen genomen.

  Yvonne Kluit

  Heel fijn bedrijf. Ze nemen je een zorg uit handen. Zeer professioneel in het behandelen van het meubilair.

  Hella Snoek

  Kwinkelenberg laat met alles zien dat zij al jaren ervaring in verhuizen hebben.
  Echt perfect!!

  Quirijn Wilson

  Vakmanschap

  Verhuizen is een vak. Iedereen kan een doos tillen, maar weinig mensen kunnen goed verhuizen

  Scherp geprijst

  Goed verhuizen hoeft niet duur te zijn, dat is iets wat Kwinkelenberg al bijna 100 jaar bewijst

  Persoonlijk

  Wij begrijpen dat uw persoonlijke bezittingen u lief zijn en verhuizen professioneel.

  Al bijna 100 jaar

  Kwinkelenberg verhuizingen is al sinds 1926 een begrip in Amsterdam.

  Verhuizen. dat is werk voor professionals

  0+
  Verhuizingen
  0%
  Klanttevredenheid
  0
  Nieuwe projecten
  0%
  Toewijding

  Gratis verhuisofferte plus gratis huisbezoek

  Al bijna 100 jaar

  Kwinkelenberg is een familiebedrijf en verhuist al bijna een eeuw op uiterst professionele wijze voor particulieren en bedrijven.

  Kwaliteit staat voorop

  Verhuizen zoals wij dat doen is een vak. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom bestaan we al zo lang.

  Persoonlijke service

  Iedere verhuizing is weer uniek en belangrijk voor u. Daarom geen geautomatiseerde offerte maar persoonlijk advies en maatwerk.

  Vakkundig verhuizen

  Verhuizen doen we graag en goed. We zijn zuinig op uw spullen. Dat is wat u van een professionele verhuizer mag verwachten.

  Internationaal

  We verhuizen niet alleen in Amsterdam en Nederland, maar zijn ook internationale verhuizers. Ideaal voor Expats

  Amsterdamse verhuizers

  We doen al bijna 100 jaar verhuizingen in Amsterdam daarom zijn we het meest gespecialiseerde verhuisbedrijf.

  Inpakservice

  Wanneer u niet zelf uw bezittingen wil inpakken doen wij het voor u met onze speciale inpakservice. Typisch Kwinkelenberg.

  Seniorenverhuizingen

  Een van onze specialisaties is het verhuizen van Senioren. Dat vereist speciale aandacht en toewijding. Dat doen we graag.

  Op maat maken

  Verhuist u naar een kleinere woning? Dan kunnen wij uw meubels vaak passend maken voor de nieuwe woning.

  senioren-verhuizen
  verhuis bedrijf amsterdam kwinkelenberg
  ladderlift

  Weten hoe voordelig wij zijn?

  Michel Kwinkelenberg

  Michel Kwinkelenberg is al sinds 1981 directeur van Kwinkelenberg Verhuizingen en een echte verhuisspecialist, vooral als het gaat om verhuizen in Amsterdam en omstreken.

  Bekijk op LinkedIn