Verhuizingen voor particulieren

Verhuizingen voor particulieren

Particulieren verhuizen; dat doen de verhuizers van Kwinkelenberg graag. Altijd gezellig en leuk om mensen te ontzorgen. Onze verhuizers verstaan al jaren hun vak. Professioneel verhuizen doen we namelijk al bijna een eeuw! Onze verhuizers weten wat zij moeten doen en kunnen verwachten bij elk soort verhuizing. Van villa tot grachtenzolder in Amsterdam, ze schromen niet om hun mouwen op te stropen en er flink tegenaan te gaan. Daarnaast zijn onze verhuizers klantvriendelijk en beleefd.

Persoonlijke aandacht is voor ons een prioriteit. We willen de verhuizing voor iedereen zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen. De kinderkamer vereist natuurlijk speciale aandacht. Die moet als eerste helemaal in orde zijn. Tenminste, dat vinden de kids, zo weten we uit ervaring. En daar houden we rekening mee. We zorgen ervoor dat u, maar ook de kinderen plezier hebben aan de verhuizing.

Wij zijn een betrouwbaar en voordelig verhuisbedrijf in de regio Amsterdam en omstreken, maar hoewel wij zijn begonnen in Amsterdam en nog steeds in Amsterdam zitten, doen wij ook in de rest van Nederland verhuizingen. Zelfs in het buitenland. Dus of u nu een verhuisbedrijf in Amstelveen, Haarlem, Utrecht, Blaricum of een verhuisbedrijf Laren zoekt, Kwinkelenberg verhuizingen staat klaar om u te ontzorgen.

Verhuizen met zo min mogelijk toestanden en zorgen. Wij weten hoe belangrijk dat is. Zorgeloos verhuizen, daar staan we voor. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u veel zorgen uit handen nemen. Laat Kwinkelenberg verhuizingen het verschil maken.

Meer informatie? Bel ons op 020-6533136 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

verhuisbedrijf-amsterdam-kwinkelenberg

Een gezellig maar keihard werkend team. Een aanrader !!

recensie op sirelo.nl

Wilt u weten hoe goed wij verhuizen ?

Lees de Google recensies

klantbeoordeling-verhuizers-kwinkelenberg

Ik ben heel tevreden over Michel Kwinkelenberg en zijn bedrijf. Er werd mij een hele zorg uit handen genomen.

Yvonne Kluit

Heel fijn bedrijf. Ze nemen je een zorg uit handen. Zeer professioneel in het behandelen van het meubilair.

Hella Snoek

Kwinkelenberg laat met alles zien dat zij al jaren ervaring in verhuizen hebben.
Echt perfect!!

Quirijn Wilson

Particulieren zoeken een betrouwbare verhuispartner

Op zoek naar een betrouwbare verhuispartner? Bij Kwinkelenberg bent u aan het juiste adres! Wij zijn een ervaren verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizingen voor particulieren. Met meer dan 95 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw verhuizing tot een succes kunnen maken. Neem vandaag nog contact met ons op!

Verhuizen is een belangrijke gebeurtenis in het leven van een particulier. Het is een grote stap en er komt vaak veel bij kijken. Het is dan ook belangrijk dat u kunt vertrouwen op een verhuisbedrijf dat u hierbij kan helpen. Bij Kwinkelenberg begrijpen wij dit als geen ander. Wij zijn al sinds 1926 actief als verhuisbedrijf en hebben inmiddels bijna 100 jaar ervaring opgebouwd in het verhuizen van particulieren.

Waarom Kwinkelenberg de beste optie is voor verhuizingen voor particulieren? Hieronder zetten wij de voordelen voor u op een rij:

  1. Ervaring: Met meer dan 95 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw verhuizing tot een succes kunnen maken. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om uw verhuizing soepel te laten verlopen.
  2. Betrouwbaarheid: Bij Kwinkelenberg staan betrouwbaarheid en kwaliteit voorop. Wij werken alleen met ervaren verhuizers en modern materieel, zodat uw verhuizing in goede handen is.
  3. Flexibiliteit: Wij begrijpen dat iedere verhuizing anders is. Daarom bieden wij verschillende verhuisopties aan, zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen. Of u nu wilt verhuizen binnen Amsterdam of naar het buitenland, wij staan voor u klaar.

Kortom, zoekt u een verhuisbedrijf voor uw verhuizing als particulier? Dan bent u bij Kwinkelenberg aan het juiste adres. Wij hebben de ervaring, betrouwbaarheid en flexibiliteit in huis om uw verhuizing tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Meer informatie? Bel ons op 020-6533136 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

verhuisbedrijf kwinkelenberg

Een gezellig maar keihard werkend team. Een aanrader !!

recensie op sirelo.nl

Vakmanschap

Verhuizen is een vak. Iedereen kan een doos tillen, maar weinig mensen kunnen goed verhuizen

Scherp geprijst

Goed verhuizen hoeft niet duur te zijn, dat is iets wat Kwinkelenberg al bijna 100 jaar bewijst

Persoonlijk

Wij begrijpen dat uw persoonlijke bezittingen u lief zijn en verhuizen professioneel.

Bijna een eeuw

Kwinkelenberg verhuizingen is al sinds 1926 een begrip in Amsterdam.

Verhuizen. dat is werk voor professionals

0+
Verhuizingen
0%
Klanttevredenheid
0
Nieuwe projecten
0%
Toewijding

Waarom Kwinkelenberg verhuizingen?

Al bijna 100 jaar

Kwinkelenberg is een familiebedrijf en verhuist al bijna een eeuw op uiterst professionele wijze voor particulieren en bedrijven.

Kwaliteit staat voorop

Verhuizen zoals wij dat doen is een vak. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom bestaan we al zo lang.

Persoonlijke service

Iedere verhuizing is weer uniek en belangrijk voor u. Daarom geen geautomatiseerde offerte maar persoonlijk advies en maatwerk.

Vakkundig verhuizen

Verhuizen doen we graag en goed. We zijn zuinig op uw spullen. Dat is wat u van een professionele verhuizer mag verwachten.

Internationaal

We verhuizen niet alleen in Amsterdam en Nederland, maar zijn ook internationale verhuizers. Ideaal voor Expats

Amsterdamse verhuizers

We doen al bijna 100 jaar verhuizingen in Amsterdam daarom zijn we het meest gespecialiseerde verhuisbedrijf.

Inpakservice

Wanneer u niet zelf uw bezittingen wil inpakken doen wij het voor u met onze speciale inpakservice. Typisch Kwinkelenberg.

Seniorenverhuizingen

Een van onze specialisaties is het verhuizen van Senioren. Dat vereist speciale aandacht en toewijding. Dat doen we graag.

Op maat maken

Verhuist u naar een kleinere woning? Dan kunnen wij uw meubels vaak passend maken voor de nieuwe woning.

senioren-verhuizen
verhuis bedrijf amsterdam kwinkelenberg
ladderlift

Weten hoe voordelig wij zijn?