Kwinkelenberg verhuizingen

Kwinkelenberg verzorgt ook het (tijdelijke) opslaan van uw bezittingen

Verhuizen en op zoek naar een betrouwbare opslagruimte? Ontdek waarom Kwinkelenberg de beste keuze is voor verhuisopslag. Wij bieden professionele opslagfaciliteiten tegen scherpe tarieven. Neem vandaag nog contact met ons op en bespaar op uw opslagkosten!

 

Voor opslag van goederen en uw bezittingen voor korte of langere periode , zit u goed bij Kwinkelenberg. Wanneer u door bijv. door een verbouwing of verblijf in het buitenland tijdelijk ruimte nodig heeft, kunt u ook bij ons terecht. In onze verwarmde opslagplaats ligt het veilig en goed. Het voordeel van opslag bij ons verhuisbedrijf ten opzichte van een doe-het-zelf opslagbedrijf is de veiligheid en de door ons uit te voeren verhuizing. Onze opslagruimtes zijn veilig en goed onderhouden, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw eigendommen in goede handen zijn.

  • Controle over hetgeen er wordt opgeslagen is veel groter.
  • Dus bv. brandbare stoffen, etenswaar kortom alles wat uw opslag en van anderen zou kunnen bedreigen, gaan niet bij ons in opslag.
  • Goederen die voor langere tijd in opslag gaan hebben meer aandacht nodig dan bij een enkele verhuizing.
  • De kosten voor maandelijkse opslag zijn over het algemeen lager.
  • Er bevinden zich geen vreemden in onze opslag.

Verhuizing met tussentijdse opslag van goederen wanneer uw nieuwe woning nog niet beschikbaar is.

Verhuizen vereist veel deskundigheid, vooral als het gaat om het opslaan van meubilair. Bij een professioneel verhuisbedrijf als Kwinkelenberg worden de meubelen en andere huisraad vakkundig ingepakt en verpakt in houten containers om condensvorming te voorkomen. Deze containers worden vervolgens naar een verwarmde opslagruimte vervoerd, zodat de inhoud langdurig bewaard kan blijven. Brandbare spullen en bederfelijke levensmiddelen zijn niet toegestaan in de opslagruimte vanwege brand- en ongediertegevaar.

Na de opslagperiode worden de containers bij het nieuwe huis geplaatst en wordt de inhoud in de gewenste vertrekken geplaatst. Een professioneel verhuisbedrijf is vaak in staat meer spullen in een container of verhuiswagen te laden dan een leek. Dit kan de kosten voor de opslag verlagen.

Bij het verhuizen naar een nieuwe woning is het verstandig om goed te controleren of grote of zware meubelstukken als piano’s, vleugels, brandkasten of aquariums door ramen, deuren, gangen of trappen passen. Kwinkelenberg verhuisbedrijf kan ook meubelstukken vermaken zodat ze wel passen.

Als u kiest voor Kwinkelenberg, dan profiteert u van onze jarenlange ervaring en expertise in de verhuisbranche. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw eigendommen veilig en goed beschermd op te slaan, zodat u zich kunt richten op uw verhuizing zonder zich zorgen te hoeven maken over uw bezittingen.

Neemt u gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

opslag-goederen-kwinkelenberg
verhuisbedrijf kwinkelenberg specialist verhuizen amsterdam