Specialist in bedrijfsverhuizingen

Het verhuizen van bedrijven of afdelingen is een vak apart. Nog veel meer dan bij een particuliere verhuizing komt het er op aan dat de organisatie efficient en vakkundig verhuisd wordt en is een zorgvuldige planning noodzakelijk.

gratis-verhuis-offerte-specialist-bedrijfsverhuizing

Verhuisbedrijf Kwinkelenberg is een Amsterdamse verhuizer, een familiebedrijf sinds 1926 en maakt uitsluitend gebruik van Nederlands sprekend, gemotiveerd verhuispersoneel. Alle medewerkers zijn vakmensen en weten precies wat er komt kijken bij het efficient verhuizen van een bedrijf of bedrijfsonderdeel.

Wij plannen uw bedrijfsverhuizing zeer zorgvuldig, in goed overleg en met zorg. Om een vlot verloop van de verhuizing mogelijk te maken, uw inventaris en belangrijke dossiers schadevrij over te brengen en in het kader van de ARBO-eisen maakt Kwinkelenberg gebruik van moderne hulpmiddelen zoals verhuisliften, diverse soorten rolcontainers, meubelrollers, computerboxen en archiefkarren.

Als specialist bij uitstek voor bedrijfsverhuizingen stelt Kwinkelenberg zich als doel om de klant een persoonlijke service op maat te bieden gedurende het gehele verhuisproces. Wij inventariseren, plannen, overleggen en nemen u bij de hand om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en u te behoeden voor valkuilen.

Met de vakmensen van Kwinkelenberg verloopt uw bedrijfsverhuizing gegarandeerd voorspoedig.

Neemt u voor een vrijblijvend advies contact met ons op.

Bedrijfsverhuizing? Kwinkelenberg ontzorgt

Vul het formulier in voor een gratis verhuisofferte en een perfect geplande bedrijfsverhuizing