Kwinkelenberg verhuizingen

Verhuistips

Verhuizen doet u niet iedere dag. Daarom is het van belang dat u een goed verhuisbedrijf in de arm neemt en kunt u zich maar beter goed voorbereiden op uw aanstaande verhuizing. Gezinsuitbreiding, een nieuwe baan in een andere stad, een nieuw kantoorpand  of behoefte aan een grotere tuin; er zijn tal van redenen om naar een andere (of tweede) woning op zoek te gaan. Maar wat de reden ook is, er zal verhuisd moeten worden.We hebben daarom voor u wat verhuistips.

Voor sommigen is dit weinig bijzonders, maar voor de meeste mensen is dit toch een grootse gebeurtenis en iets dat ze niet dagelijks doen…

Wij bij Klinkelenberg verhuizingen verhuizen wel dagelijks, als sinds 1926! Dus als u gaat verhuizen kunt u het beste de hulp inschakelen van een verhuisbedrijf met ervaring.

Op onze site vindt u praktische verhuistips en verhuisadvies op maat voor uw verhuizing, maar u kunt ook via onze website een gratis verhuisofferte aanvragen.  Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Gratis verhuisofferte

Wanneer u gaat verhuizen en u weet niet hoe en waar te beginnen, kunnen wij u van dienst zijn. We doen meer dan verhuistips geven. Eerst verhuisdozen kopen of eerst een verhuisbedrijf in de arm nemen?  Omdat elke verhuizing anders is wilt u het liefst op maat gesneden verhuisadvies, specifiek voor úw verhuizing. Dat is precies wat Klinkelenberg verhuizingen u biedt.

Als u van plan bent om binnenkort te verhuizen, dan wilt u zich vast goed voorbereiden. Een verhuizing kan namelijk een flinke klus zijn en er komt veel bij kijken. Gelukkig zijn er een aantal handige tips die wij met u willen delen om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. In dit artikel zullen wij u voorzien van waardevolle informatie en praktische adviezen voor uw verhuizing.

Verhuizen? Volg deze stappen

  1. Maak een checklist Een goede voorbereiding is het halve werk. Maak daarom een checklist van alle zaken die u moet regelen voor uw verhuizing. Denk hierbij aan het regelen van verhuisdozen, het inschakelen van een verhuisbedrijf en het doorgeven van uw nieuwe adres aan verschillende instanties.
  2. Pak uw spullen efficiënt in Een verhuizing kan al snel chaotisch worden als u niet efficiënt inpakt. Zorg er daarom voor dat u uw spullen goed en stevig inpakt in verhuisdozen. Label de dozen duidelijk en maak een overzicht van de inhoud, zodat u bij aankomst in uw nieuwe huis gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt.
  3. Schakel een verhuisbedrijf in Een verhuisbedrijf kan u veel werk uit handen nemen en zorgt voor een snelle en efficiënte verhuizing. U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf alles te regelen, maar een verhuisbedrijf heeft veel ervaring en kan u daarom goed adviseren over de beste aanpak.
  4. Houd rekening met uw nieuwe buurt Voordat u gaat verhuizen is het verstandig om u te verdiepen in uw nieuwe buurt. Zo weet u waar u bijvoorbeeld boodschappen kunt doen en waar de dichtstbijzijnde huisarts is. Ook kunt u bijvoorbeeld alvast kennismaken met uw nieuwe buren, zodat u zich sneller thuis zult voelen in uw nieuwe omgeving.
  5. Zorg voor een goede voorbereiding op de verhuisdag Op de verhuisdag zelf is het belangrijk dat u alles goed hebt voorbereid. Zorg ervoor dat u voldoende verhuisdozen en ander verhuismateriaal in huis hebt en dat alles goed ingepakt is. Maak ook afspraken met het verhuisbedrijf over de tijd en de route die ze zullen rijden. Op deze manier voorkomt u onnodige stress op de verhuisdag zelf.
  6. Registreer uw nieuwe adres bij verschillende instanties Na uw verhuizing is het belangrijk om uw nieuwe adres door te geven aan verschillende instanties. Denk hierbij aan uw werkgever, de belastingdienst en uw energieleverancier. Op deze manier voorkomt u dat belangrijke post op uw oude adres blijft binnenkomen.

Met deze praktische verhuistips hopen wij u goed op weg te hebben geholpen bij uw verhuizing. Wilt u meer weten over het plannen van uw verhuizing of wilt u gebruik maken van onze verhuisdiensten? Neem dan gerust contact met ons op.

verhuistips
verhuistips
verhuistips

Wilt u weten hoe goed wij verhuizen ?

Lees de Google recensies

klantbeoordeling-verhuizers-kwinkelenberg

Ik ben heel tevreden over Michel Kwinkelenberg en zijn bedrijf. Er werd mij een hele zorg uit handen genomen.

Yvonne Kluit

Heel fijn bedrijf. Ze nemen je een zorg uit handen. Zeer professioneel in het behandelen van het meubilair.

Hella Snoek

Kwinkelenberg laat met alles zien dat zij al jaren ervaring in verhuizen hebben.
Echt perfect!!

Quirijn Wilson

Vakmanschap

Verhuizen is een vak. Iedereen kan een doos tillen, maar weinig mensen kunnen goed verhuizen

Scherp geprijst

Goed verhuizen hoeft niet duur te zijn, dat is iets wat Kwinkelenberg al bijna 100 jaar bewijst

Persoonlijk

Wij begrijpen dat uw persoonlijke bezittingen u lief zijn en verhuizen professioneel.

Al bijna 100 jaar

Kwinkelenberg verhuizingen is al sinds 1926 een begrip in Amsterdam.

Verhuizen. dat is werk voor professionals

0+
Verhuizingen
0%
Klanttevredenheid
0
Nieuwe projecten
0%
Toewijding
senioren-verhuizen
verhuis bedrijf amsterdam kwinkelenberg
ladderlift

Weten hoe voordelig wij zijn?