Inpakservice

kwinkelenberg-inpakserviceU gaat verhuizen en u kunt best wat hulp gebruiken. Tot de werkzaamheden die ons verhuisbedrijf kan uitvoeren behoort ook het inpakken en uitpakken van verhuisdozen. Veel mensen vergissen zich danig in de hoeveelheid goederen die zij in de loop der jaren hebben verzameld. Gemiddeld heeft een beetje huishouden toch wel een 70-100 verhuisdozen nodig voor hun verhuizing.

Wanneer u heeft besloten zelf de verhuisdozen in te gaan pakken adviseren wij om minimaal drie weken voor het verhuizen te gaan beginnen. Voor boeken krijgt u kleinere , wat handzamere verhuisdozen. Voor overige spullen krijgt u het standaard formaat verhuisdozen. De verhuisdozen krijgt u van ons in bruikleen en worden met inpakpapier en etiketten door ons bezorgd en na de verhuizing worden de dozen weer netjes opgehaald. Desondanks gebeurt het nog wel eens dat de client nog ‘s nacht voor de verhuizing de laatste dingen staat in te pakken… of niet inpakt.

inpakservice-kwinkelenbergOm deze verhuisstress te voorkomen kunt u alles of een gedeelte door ons in laten pakken. Wij komen een dag voor de verhuizing om in te pakken en alles wordt klaar gezet voor de verhuisdag. Schilderijen, spiegels, lijstjes hoeft u niet zelf in- en uit te pakken. Deze pakt ons verhuisbedrijf altijd zelf in en uit , in speciale schilderijenkoffers. Hangende kleding hoeft u niet zelf in- en uit te pakken, ons verhuisbedrijf heeft speciale kasten voor hangende garderobe die wij op de dag van verhuizen meenemen in de verhuiswagen. Bij de vrijblijvende offerte van uw verhuizing kunnen wij ook een offerte meenemen voor het inpakken en/of uitpakken van verhuisdozen.

Kwinkelenberg Verhuizingen located at Tijnmuiden 18 , Amsterdam, . Reviewed by 34 customers rated: 4.2 / 5