Kwinkelenberg verhuizingen

Gaat u verhuizen?

U krijgt van ons een gratis verhuisofferte en huisbezoek

Als je op zoek bent naar een verhuisbedrijf, dan wil je natuurlijk de beste optie kiezen. En daarom willen wij je graag vertellen waarom Kwinkelenberg de beste keuze is voor jouw verhuizing. We scoren 4.9 uit 5 sterren op onze Google Reviews. Dat zegt alles. Met bijna 100 jaar ervaring is Kwinkelenberg een van de meest ervaren verhuisbedrijven in Nederland. Daarnaast bieden we een gratis verhuisofferte en gratis inventarisatie op locatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Maar waarom is Kwinkelenberg nou echt de beste optie? Ten eerste werken wij alleen met professionele verhuizers, die weten hoe ze jouw spullen veilig en snel kunnen verhuizen. Veel andere verhuisbedrijven zeggen goedkoop te zijn en met studenten te werken, maar vaak zijn dit geen echte studenten en ook geen professionele verhuizers. Bij Kwinkelenberg weet je zeker dat je met echte professionals te maken hebt.

Daarnaast hebben wij veel expertise en ervaring in het verhuizen van allerlei soorten spullen, van grote meubels tot delicate kunstwerken. Wij weten precies hoe we jouw spullen het beste kunnen verhuizen en zorgen ervoor dat alles veilig op de nieuwe locatie aankomt.

Kortom, als je op zoek bent naar een professioneel verhuisbedrijf dat echt de beste optie is voor jouw verhuizing, dan moet je bij Kwinkelenberg zijn. Vraag vandaag nog een gratis verhuisofferte aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wanneer u gaat verhuizen is planning zeer belangrijk. Daarom komen we graag bij u langs voor advies en om een offerte op te stellen. Dat is de uitstekende service van Kwinkelenberg verhuizingen

kwinkelenberg-reviews
Michel Kwinkelenberg

Michel Kwinkelenberg is al sinds 1981 directeur van Kwinkelenberg Verhuizingen en een echte verhuisspecialist, vooral als het gaat om verhuizen in Amsterdam en omstreken.

Bekijk op LinkedIn

Een gezellig maar keihard werkend team. Een aanrader !!

⭐⭐⭐⭐⭐ recensie op sirelo.nl

Reviews over Verhuisbedrijf Kwinkelenberg

Uitstekend • 4,9 uit 5
La Gabicci ⭐⭐⭐⭐⭐
jun 2023 op google

Zeer professioneel, flexibel, meedenkend en vriendelijk verhuizing bedrijf, ik heb ze al twee keer ingeschakeld en elk keer heb ik een zeer positief ervaring gehad. Ik zal ze altijd inschakelen en ik kan ze zeker aanraden. Top verhuisdiensten! Bedankt Michiel Kwinkelenberg en team!! G.Bustamante

Alex Alex ⭐⭐⭐⭐

apr 2023 op google
Uiterst fijne samenwerking met Michel en zijn mannen. Wanneer wij wilden, kregen wij dozen thuis in bruikleen bezorgd. De dag van de verhuizing verliep vlekkeloos en de dozen pikten zij een paar weken na de verhuizing weer op. Wij zijn helemaal tevreden over dit verhuisbedrijf en raden iedereen die hulp nodig heeft bij een verhuizing dit bedrijf aan!

 

Peter Galjaard ⭐⭐⭐⭐⭐
apr 2023 op google
Meerdere keren hebben we de diensten van Michael en zijn team ingeroepen. Altijd tevreden. Eventuele problemen worden goed opgelost en zelfs heb ik meegemaakt dat de prijs naar beneden is aangepast toen ik zelf al wat meer spullen verhuisd had dan ik had voorzien.

 

Rita Mepschen ⭐⭐⭐⭐⭐
apr 2023 op google
Perfect! Ik hoorde 3 weken voor mn renovatie pas dat ik mn huis uit moest en de bekendere verhuisbedrijven zaten vol en waren erg duur. 1 telefoontje naar Kwinkelenberg en nog dezelfde middag was de meneer al hier mét verhuisdozen e d. Ze hebben me geweldig geholpen en ook nog eens honderden euros goedkoper dan een ander, bekend bedrijf als offerte aan gaf. Vanzelfsprekend heb ik ze voor de terugkeer naar mijn eigen woning weer gebeld en weer was het een enorm goede ervaring. Enkele maanden later hebben ze mn dochter in Hilversum ook verhuisd en ook zij was heel erg blij met Kwinkelenberg

 

Eline van Tijn ⭐⭐⭐⭐⭐
apr 2023 op google
Geweldige professionele verhuizers, die voor mij en mijn familieleden al vele verhuizingen vlekkeloos hebben uitgevoerd. Of het nu ging om een enkele piano of een complete inboedel, inclusief inpakken, laatste keer een ontruiming huurwoning tot en met verwijderen vloerbedekking etc. Altijd topservice, klantvriendelijk, alles heel zorgvuldig en met kennis van zaken uitgevoerd, redelijk in de prijsstelling, flexibel als er iets mis ging bij onze planning. Zolang Kwinkelenberg bestaat zullen wij nooit iemand anders bellen.

Studentenverhuisservice? Trap er niet in. Het lijkt goedkoop maar vaak zijn het geen studenten en al helemaal geen professionele verhuizers.

verhuisbedrijf-amsterdam-kwinkelenberg
google beoordeling verhuisbedrijf kwinkelenberg

Wilt u weten hoe goed wij verhuizen ?

Lees de Google recensies

klantbeoordeling-verhuizers-kwinkelenberg

Ik ben heel tevreden over Michel Kwinkelenberg en zijn bedrijf. Er werd mij een hele zorg uit handen genomen.

Yvonne Kluit

Heel fijn bedrijf. Ze nemen je een zorg uit handen. Zeer professioneel in het behandelen van het meubilair.

Hella Snoek

Kwinkelenberg laat met alles zien dat zij al jaren ervaring in verhuizen hebben.
Echt perfect!!

Quirijn Wilson

Vakmanschap

Verhuizen is een vak. Iedereen kan een doos tillen, maar weinig mensen kunnen goed verhuizen

Scherp geprijst

Goed verhuizen hoeft niet duur te zijn, dat is iets wat Kwinkelenberg al bijna 100 jaar bewijst

Persoonlijk

Wij begrijpen dat uw persoonlijke bezittingen u lief zijn en verhuizen professioneel.

Al bijna 100 jaar

Kwinkelenberg verhuizingen is al sinds 1926 een begrip in Amsterdam.

Verhuizen. dat is werk voor professionals

0+
Verhuizingen
0%
Klanttevredenheid
0
Nieuwe projecten
0%
Toewijding

Gratis verhuisofferte plus gratis huisbezoek

Al bijna 100 jaar

Kwinkelenberg is een familiebedrijf en verhuist al bijna een eeuw op uiterst professionele wijze voor particulieren en bedrijven.

Kwaliteit staat voorop

Verhuizen zoals wij dat doen is een vak. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom bestaan we al zo lang.

Persoonlijke service

Iedere verhuizing is weer uniek en belangrijk voor u. Daarom geen geautomatiseerde offerte maar persoonlijk advies en maatwerk.

Vakkundig verhuizen

Verhuizen doen we graag en goed. We zijn zuinig op uw spullen. Dat is wat u van een professionele verhuizer mag verwachten.

Internationaal

We verhuizen niet alleen in Amsterdam en Nederland, maar zijn ook internationale verhuizers. Ideaal voor Expats

Amsterdamse verhuizers

We doen al bijna 100 jaar verhuizingen in Amsterdam daarom zijn we het meest gespecialiseerde verhuisbedrijf.

Inpakservice

Wanneer u niet zelf uw bezittingen wil inpakken doen wij het voor u met onze speciale inpakservice. Typisch Kwinkelenberg.

Seniorenverhuizingen

Een van onze specialisaties is het verhuizen van Senioren. Dat vereist speciale aandacht en toewijding. Dat doen we graag.

Op maat maken

Verhuist u naar een kleinere woning? Dan kunnen wij uw meubels vaak passend maken voor de nieuwe woning.

senioren-verhuizen
verhuis bedrijf amsterdam kwinkelenberg
ladderlift

Weten hoe voordelig wij zijn?