Kwinkelenberg verhuizingen

Studentenverhuisservice Kwinkelenberg ?

Studentenverhuisservice is een dienst die wordt aangeboden door verhuisbedrijven die beweren te werken met studenten. Veel van deze bedrijven beloven goedkope tarieven, maar in werkelijkheid zijn de verhuizers geen studenten en vaak zijn niet zo professioneel als ze beweren te zijn. Vaak zijn de “studenten” die voor deze bedrijven werken geen professionele verhuizers en hebben ze niet de nodige ervaring en expertise om een ​​verhuizing op een veilige en efficiënte manier te laten verlopen. Bij Kwinkelenberg begrijpen we dat verhuizen een belangrijke gebeurtenis is en daarom werken we alleen met ervaren en getrainde professionals. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om uw verhuizing soepel en zonder stress te laten verlopen.

Kies voor Kwinkelenberg en u bent verzekerd van een hoogwaardige verhuisservice die u kunt vertrouwen.

Kwinkelenberg verhuizingen is een familiebedrijf dat al sinds 1926 verhuizingen verzorgt met veel vakmanschap en persoonlijke aandacht. We verzorgen verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Als typisch Amsterdams verhuisbedrijf zijn we zeer bekend in de regio Amsterdam en dan ook gespecialiseerd in oa. verhuizingen in en naar Grachtenpanden. Gaat u verhuizen? Kwinkelenberg onderscheidt zich. Of het nu een kleine woning op een bedrijfsverhuizing betreft, we besteden veel aandacht aan ieder aspect van uw verhuizing.

Gratis verhuislift

Bent u bezorgd over het vervoeren van zware spullen naar uw nieuwe woning? Geen probleem! Kwinkelenberg Verhuizingen biedt u als enige gratis gebruik van een verhuislift, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de zwaardere items.

Gratis verhuisdozen

Bij Kwinkelenberg Verhuizingen krijgt u niet alleen een zorgeloze verhuiservaring, maar ook gratis verhuisdozen om uw spullen veilig en efficiënt te verpakken.

Gratis inventarisatie bij u thuis

Iedere verhuizing is uniek. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om al uw vragen en wensen met u door te nemen en u vakkundig te adviseren inzake uw aanstaande verhuizing. U krijgt dan een hele scherpte offerte van ons. Dus geen onduidelijke internet tools waar je het zelf moet berekenen en die later altijd hoger uitvalt. Nee, geen onverwachte kosten achteraf met een scherpe offerte aan huis.

Al een eeuw vakwerk

Referenties hebben we natuurlijk ook, zo hebben we verhuisopdrachten uitgevoerd voor het Rijksmuseum bijvoorbeeld. Dat zegt al genoeg over de kwaliteit van onze verhuisdiensten en transport. Verhuizen is namelijk veel meer dan dozen tillen. Bij Kwinkelenberg doen we dat. Om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te kunnen nemen, doen we ook aan opslag, demontage en montage en zijn we gespecialiseerd in Senioren verhuizingen.

Dat is nog eens wat anders dan een door de computer gegenereerde offerte alleen op basis van vierkante meters of uren. Wij staan voor persoonlijke service en echt vakwerk en laten dat zien. Kwinkelenberg, uw verhuisbedrijf in Amsterdam doet altijd een stapje extra. We zijn niet voor niets een begrip in Amsterdam en dat willen we graag zo houden.

Uw tevredenheid over ons vakmanschap staat voorop bij ons; want verhuizen is een vak

Amsterdam is een prachtige stad met veel te bieden, maar verhuizen kan stressvol zijn. Laat ons uw verhuizing eenvoudiger maken. Ons professionele verhuisbedrijf in Amsterdam heeft jarenlange ervaring en kan u helpen bij elk aspect van uw verhuizing. Van het inpakken van uw spullen tot het vervoeren en uitpakken op uw nieuwe locatie, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Onze vriendelijke en efficiënte team staat klaar om u te helpen. Neem contact op en laat ons uw droomverhuizing realiseren.

En heeft u ergens anders een offerte gekregen die goedkoop lijkt van “studenten”? Lees dan ons advies over goedkoop verhuizen. En heeft u een ladderlift nodig? Die is bij Kwinkelenberg verhuizingen gratis!

Studentenverhuisservice? Trap er niet in. Het lijkt goedkoop maar vaak zijn het geen studenten en al helemaal geen professionele verhuizers.

verhuisbedrijf-amsterdam-kwinkelenberg

Een gezellig maar keihard werkend team. Een aanrader !!

recensie op sirelo.nl

verhuizen-senioren-amsterdam
redcharlie redcharlie ZEWiyvY s unsplash scaled

Wilt u weten hoe goed wij verhuizen ?

Lees de Google recensies

klantbeoordeling-verhuizers-kwinkelenberg

Ik ben heel tevreden over Michel Kwinkelenberg en zijn verhuisbedrijf. Er werd mij een hele zorg uit handen genomen.

Yvonne Kluit

Heel fijn verhuisbedrijf. Ze nemen je een zorg uit handen. Zeer professioneel in het behandelen van het meubilair.

Hella Snoek

Kwinkelenberg laat met alles zien dat zij al jaren ervaring in verhuizen hebben.
Echt perfect!!

Quirijn Wilson

Vakmanschap

Verhuizen is een vak. Iedereen kan een doos tillen, maar weinig mensen kunnen goed verhuizen

Scherp geprijst

Goed verhuizen hoeft niet duur te zijn, dat is iets wat Kwinkelenberg al bijna 100 jaar bewijst

Persoonlijk

Wij begrijpen dat uw persoonlijke bezittingen u lief zijn en verhuizen professioneel

Al bijna een eeuw!

Kwinkelenberg verhuizingen is al sinds 1926 een begrip in Amsterdam.

Kwinkelenberg verhuizingen. Geen studentenverhuisservice
Wel gratis verhuislift en gratis verhuisdozen

0+
Verhuizingen
0%
Klanttevredenheid
0
Nieuwe projecten
0%
Toewijding

Waarom Kwinkelenberg verhuizingen?

Eindelijk, het is zover, je gaat verhuizen! Maar hoe ga je dat aanpakken? Die mooie tafel mag natuurlijk niet beschadigen, net als die vaas en de kast met glazen deurtjes. Verhuizen is voor veel mensen geen dagelijkse kost, maar wij van Kwinkelenberg Verhuizingen zijn gespecialiseerd in vakkundig verhuizen. Wij voorkomen stress, beschadigde spullen én tijdverspilling. En we doen het voor een scherpe prijs.

Hard werken hoort erbij en zit ons in het bloed. We zorgen dat iedere inboedel veilig van de oude naar de nieuwe plek komt én we zorgen wij dat alles op de juiste plaats komt te staan. Eventueel doen we ook demontage en montage voor u.

Al bijna 100 jaar

Kwinkelenberg is een familiebedrijf en verhuist al bijna een eeuw op uiterst professionele wijze voor particulieren en bedrijven.

Kwaliteit staat voorop

Verhuizen zoals wij dat doen is een vak. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom bestaan we al zo lang.

Persoonlijke service

Iedere verhuizing is weer uniek en belangrijk voor u. Daarom geen geautomatiseerde offerte maar persoonlijk advies en maatwerk.

Vakkundig verhuizen

Verhuizen doen we graag en goed. We zijn zuinig op uw spullen. Dat is wat u van een professionele verhuizer mag verwachten.

Heel Nederland

We verhuizen niet alleen in Amsterdam maar we zijn ook nationale verhuizers, dus door heel Nederland.

Amsterdamse verhuizers

We doen al bijna 100 jaar verhuizingen in Amsterdam daarom zijn we het meest gespecialiseerde verhuisbedrijf.

Inpakservice

Wanneer u niet zelf uw bezittingen wil inpakken doen wij het voor u met onze speciale inpakservice. Typisch Kwinkelenberg.

Seniorenverhuizingen

Een van onze specialisaties is het verhuizen van Senioren. Dat vereist speciale aandacht en toewijding. Dat doen we graag.

Op maat maken

Verhuist u naar een kleinere woning? Dan kunnen wij uw meubels vaak passend maken voor de nieuwe woning.

senioren-verhuizen
verhuis bedrijf amsterdam kwinkelenberg
ladderlift

Verhuizen? Waar voor uw geld

Amsterdams verhuisbedrijf Kwinkelenberg biedt een zeer professionele verhuisservice tegen een echt betaalbare prijs. Wij zijn al een eeuw een betrouwbaar verhuisbedrijf dat zich richt op kwaliteit en betaalbaarheid. Onze scherpe tarieven zorgen ervoor dat u waar krijgt voor uw geld.

Onze verhuisservice is er voor zowel grote als kleine verhuizingen. Of u nu uw gehele verhuizing wilt uitbesteden of alleen hulp nodig hebt bij het verplaatsen van zware objecten, wij regelen alles voor u. Onze jarenlange ervaring en flexibiliteit zorgen voor een efficiënte en voordelige verhuizing.

Wij zijn zelfs 24/7 beschikbaar, inclusief verhuizingen in het weekend, avonduren en ’s nachts. Vraag daarom vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en overtuig uzelf van de scherpe prijzen van Kwinkelenberg.

Weten hoe voordelig wij zijn?