verhuizen-amsterdamVoordelig verhuizen

De verhuisbedrijfjes schieten tegenwoordig als paddestoelen de grond uit. Helaas zijn het niet allemaal vakmensen die u hun diensten als verhuizer aanbieden. Voordelig verhuizen? Er zij tal van aanbiedingen en budgetverhuizers te vinden, maar waar dient u nu echt op te letten wanneer u een verhuizer kiest? Verhuizen is een vak. Wij doen het al sinds 1926 en kennen de kneepjes van het vak. Verhuizen is niet zomaar iets en iemand inhuren om en doos of bank te verslepen is iets heel anders het inhuren van de vakmensen van Kwinkelenberg Verhuizingen.

Bovendien bent u bij Kwinkelenberg niet duurder uit. Voor ieder verhuizing komen wij altijd langs om polshoogte te nemen, te plannen en de verhuizing met u door te nemen. Tot in de details. We nemen u al het werk uit handen en onze vriendelijke professionals zorgen ervoor dat de verhuizing zo gladjes mogelijk verloopt. En dat tegen een uiterst scherp tarief.

Kwinkelenberg heeft al vele ingewikkelde klussen met succes afgerond, zo hebben we ook voor het Rijksmuseum mogen verhuizen bijvoorbeeld. Dat zegt wel iets over de kwaliteit die wij leveren. Kwinkelenberg is dus geen prijsvechter Voordelig verhuizen. Bijna iedereen kan een doos optillen, maar niet iedereen kan goed verhuizen. De jarenlange ervaring die wij hebben, bijvoorbeeld in de binnenstad van Amsterdam maken Kwinkelenberg de enige juiste keuze. Voordelig verhuizen maar ook vakkundig verhuizen, daar staan we voor.

Voordelig verhuizen maar dan wel professioneel

Onze aanvullende diensten omvatten ook opslag, we regelen de verhuisdozen voor u, we kunnen uw spullen inpakken en we kunnen kasten en andere meubels op maat maken voor de nieuwe woning.

Voor senioren hebben we een voordelig tarief, 10% korting op de gehele verhuizing en we zijn gespecialiseerd in het verhuizen van minder validen. Ook voor Expats en bedrijven kunnen we Voordelig verhuizen.

Vraagt u gerust een gratis offerte aan en u zult zien dat u voor vakkundig en Voordelig verhuizen bij Kwinkelenberg moet zijn. We zijn zuinig op uw spullen en niet voor niets al bijna 100 jaar een begrip in Amsterdam.

Kortom: Voordelig verhuizen doe je samen met Kwinkelenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.