Verhuizingen zakelijk

Bedrijfs-, kantoor- en projectverhuizingen zijn vaak complexe gebeurtenissen. U mag van een professioneel verhuizer dan ook verwachten dat deze met u meedenkt en meewerkt. Een flexibele instelling en een stapje extra, daar staan we voor bij Kwinkelenberg verhuizingen.

Bij een verhuizing zakelijk is een goede aanpak meer dan noodzakelijk. Onze uitgebreide en vakkundige voorbereiding en uitvoering is hierbij de oplossing voor u. Kwinkelenberg Verhuizingen eenverhuizingen-zakelijk en betrouwbare partner sinds 1926 biedt voor bijna elk vraagstuk een passende oplossing.

Voorbereiding van uw zakelijke verhuizing

Wanneer u gaat verhuizen met uw bedrijf of afdeling is een gesprek met onze projectmanager  verhuizingen zakelijke een vrijblijvende en kosteloze service van Kwinkelenberg. Tijdens dit gesprek krijgt u een goed inzicht in de mogelijkheden, de tijdsduur en de exacte kosten van uw (interne) bedrijfsverhuizing. Daarnaast kunt u tijdens dit gesprek al uw wensen met betrekking tot de verhuizing kenbaar maken. Een goede voorbereiding is namelijk essentieel voor een soepele verhuizing.

Verhuizingen zakelijk

Wij snappen dat u de coördinatie van uw bedrijfsverhuizing in eigen hand wilt houden, maar indien gewenst kunt dit ook overlaten aan uw Kwinkelenberg projectmanager. Wat u wilt.. Het is bij Kwinkelenberg verhuizingen tevens mogelijk om uw zakelijke verhuizing buiten kantooruren te laten plaatsvinden, zodat de verhuizing niet ten koste gaat van de bedrijfsvoering.

Verhuizingen zakelijk ? een specialiteit van Kwinkelenberg.

Meer informatie? Bel ons op 020-6533136 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Klik hier

Kwinkelenberg Verhuizingen located at Tijnmuiden 18 , Amsterdam, . Reviewed by 34 customers rated: 4.2 / 5