Kwinkelenberg verhuizingen

verhuizingen-schiphol

 

Verhuizen bij Schiphol in de buurt?

Naar Schiphol of vanuit Schiphol?  Uw verhuizing naar of van Schiphol verloopt pas echt ontspannen met de bijzondere services van Kwinkelenberg. Wij doen verhuizingen in Amsterdam en het gebied rond de stad sinds 1926 en zijn een typisch Amsterdams bedrijf. We kennen alle straatjes, grachten en plekken op ons duimpje, ook op Schiphol zijn we bekend en weten dus precies wat er komt kijken bij een verhuizing op Schiphol.

Uw bedrijf verhuizen met Kwinkelenberg

Wij zijn gespecialiseerd in het snel, vakkundig en betrouwbaar verhuizen van bedrijven en bedrijfsonderdelen. Wij begrijpen dat een bedrijfsverhuizing efficiënt en soepel dient te verlopen. Wanneer u bedrijf en werknemers niet actief zijn kost dat geld. Kwinkelenberg staat als sinds 1926 borg voor een verhuizing door vakkundige medewerkers. We nemen alle zorg uit handen en verhuizen snel en goed.

Laat bijvoorbeeld ook uw spullen vakkundig inpakken, laat uw lampen ophangen, laat ons uw kasten op maat maken. Speciale services voor bedrijven, alles kan. Eventueel biedt onze professionele opslag uitkomst, wanneer u niet meteen op uw nieuwe adres terecht kunt. Kwinkelenberg is een synoniem voor verhuizen in de regio Amsterdam en Schiphol. Die naam hebben we in de loop der jaren opgebouwd.

U kunt zelfs uw kantoormeubels laten (de)monteren door de verhuizers van Kwinkelenberg en kunnen zij uw schilderijen, lampen en dergelijke alvast voor u ophangen.

Kwinkelenberg is gespecialiseerd in het verhuizen van bedrijven en Expats

Verhuizingen op Schiphol

Naar Schiphol verhuizen doen we graag en vaak, maar ook wanneer u vanuit Schiphol op of Schiphol zelf verhuist zijn we u graag van dienst. Het maakt niet uit hoe ver. De persoonlijke service van Kwinkelenberg garandeert een zo soepel mogelijk verhuistraject. We komen altijd even een kijkje nemen om ervoor te zorgen dat we perfect voorbereid zijn. Dat doen we vrijblijvend en graag uiteraard. Vraag direct een gratis offerte aan, wij helpen u verder.

We hebben ook altijd een lijstje met tips en een checklist voor u. Wij verhuizen al sinds 1926 en hebben in de loop der jaren een schat aan ervaring opgedaan als het gaat om verhuizen en alle wat daarbij komt kijken. We staan u graag bij. Ook voor bedrijven en projecten staan we klaar, daar zijn we in gespecialiseerd. Verhuizen doet u niet dagelijks, wij wel !

Verhuizen Schiphol ? | Bel Kwinkelenberg Verhuizingen | 020-6533136

Wilt u weten hoe goed wij verhuizen ?

Lees de Google recensies

klantbeoordeling-verhuizers-kwinkelenberg

Ik ben heel tevreden over Michel Kwinkelenberg en zijn bedrijf. Er werd mij een hele zorg uit handen genomen.

Yvonne Kluit

Heel fijn bedrijf. Ze nemen je een zorg uit handen. Zeer professioneel in het behandelen van het meubilair.

Hella Snoek

Kwinkelenberg laat met alles zien dat zij al jaren ervaring in verhuizen hebben.
Echt perfect!!

Quirijn Wilson

Vakmanschap

Verhuizen is een vak. Iedereen kan een doos tillen, maar weinig mensen kunnen goed verhuizen

Scherp geprijst

Goed verhuizen hoeft niet duur te zijn, dat is iets wat Kwinkelenberg al bijna 100 jaar bewijst

Persoonlijk

Wij begrijpen dat uw persoonlijke bezittingen u lief zijn en verhuizen professioneel.

Al bijna 100 jaar

Kwinkelenberg verhuizingen is al sinds 1926 een begrip in Amsterdam.

Verhuizen. dat is werk voor professionals

0+
Verhuizingen
0%
Klanttevredenheid
0
Nieuwe projecten
0%
Toewijding
senioren-verhuizen
verhuis bedrijf amsterdam kwinkelenberg
ladderlift

Weten hoe voordelig wij zijn?