Kwinkelenberg verhuizingen

verhuizen-hoofddorp

Verhuizen Hoofddorp? Naar Hoofddorp of vanuit Hoofddorp?  Uw verhuizing in Amsterdam en omstreken verloopt pas echt ontspannen met de bijzondere services van Kwinkelenberg. Wij doen verhuizingen in Amsterdam en het gebied rond de stad sinds 1926 en zijn een typisch Amsterdams bedrijf. We kennen alle straatjes, grachten en plekken op ons duimpje, ook in Hoofddorp  en weten dus precies wat er komt kijken bij een verhuizing in Hoofddorp.

Laat bijvoorbeeld uw spullen vakkundig inpakken, laat uw lampen ophangen, laat ons uw kasten op maat maken. Speciale service voor Senioren en mindervaliden. Eventueel biedt onze professionele opslag uitkomst, wanneer u niet meteen op uw nieuwe adres terecht kunt. Kwinkelenberg is een synoniem voor verhuizen in de regio Amsterdam. Die naam hebben we in de loop der jaren opgebouwd.

U kunt zelfs uw meubels laten (de)monteren door de verhuizers van Kwinkelenberg en kunnen zij uw schilderijen, lampen en dergelijke alvast voor u ophangen.

Verhuizen Hoofddorp

Naar Hoofddorp verhuizen, doen, maar ook wanneer u vanuit Hoofddorp verhuist zijn we u graag van dienst. Het maakt niet uit hoe ver. De persoonlijke service van Kwinkelenberg garandeert een zo soepel mogelijk verhuistraject. We komen altijd even een kijkje nemen om ervoor te zorgen dat we perfect voorbereid zijn. Dat doen we graag uiteraard. Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan, wij helpen u verder.

We hebben ook altijd een lijstje met tips en een checklist voor u. Wij verhuizen al sinds 1926 en hebben in de loop der jaren een schat aan ervaring opgedaan als het gaat om verhuizen en alle wat daarbij komt kijken. We staan u graag bij. Ook voor ouderen en mindervaliden verhuizen we, daar zijn we in gespecialiseerd. Verhuizen doet u niet dagelijks, wij wel !

[hr]

Verhuizen Hoofddorp ? | Bel Kwinkelenberg Verhuizingen | 020-6533136