Kwinkelenberg verhuizingen

Verhuizer gezocht in Haarlem?

Naar Haarlem of vanuit Haarlem? Of binnen Haarlem? Uw verhuizing in Haarlem verloopt pas echt ontspannen met de bijzondere services van Kwinkelenberg. Wij doen verhuizingen in Haarlem sinds 1926 en zijn een typisch Amsterdams bedrijf dat de Regio Amsterdam op zijn duimpje kent. We kennen alle straatjes, grachten en plekken en weten dus precies wat er komt kijken bij een verhuizing in Haarlem.

Laat bijvoorbeeld uw spullen vakkundig inpakken, laat uw lampen ophangen, laat ons uw kasten op maat maken. Speciale service voor Senioren en mindervaliden. Eventueel biedt onze professionele opslag uitkomst, wanneer u niet meteen op uw nieuwe adres terecht kunt. Kwinkelenberg staat synoniem voor verhuizen Haarlem. Die naam hebben we in de loop der jaren opgebouwd.

U kunt zelfs uw meubels laten (de)monteren door de verhuizers van Kwinkelenberg en kunnen zij uw schilderijen, lampen en dergelijke voor u ophangen.

Verhuizen Haarlem

verhuizen-haarlemNaar Haarlem verhuizen, dat doen we graag voor u, maar ook wanneer u vanuit Haarlem verhuist zijn we u graag van dienst. Het maakt niet uit hoe ver. De persoonlijke service van Kwinkelenberg garandeert een soepel verhuistraject. We komen altijd even een kijkje nemen en de verhuizing doornemen om ervoor te zorgen dat we perfect voorbereid zijn. Dat doen we graag uiteraard. Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan, wij helpen u verder.

We hebben ook altijd een lijstje met tips en een checklist voor u. Wij verhuizen al sinds 1926 en hebben in de loop der jaren een schat aan ervaring opgedaan als het gaat om verhuizen en alle wat daarbij komt kijken. We staan u graag bij. Ook voor ouderen en mindervaliden verhuizen we, daar zijn we in gespecialiseerd. Verhuizen doet u niet dagelijks, wij wel !

Verhuizen Haarlem ? | Bel Kwinkelenberg Verhuizingen | 020-6533136

 

Wilt u weten hoe goed wij verhuizen ?

Lees de Google recensies

klantbeoordeling-verhuizers-kwinkelenberg

Ik ben heel tevreden over Michel Kwinkelenberg en zijn bedrijf. Er werd mij een hele zorg uit handen genomen.

Yvonne Kluit

Heel fijn bedrijf. Ze nemen je een zorg uit handen. Zeer professioneel in het behandelen van het meubilair.

Hella Snoek

Kwinkelenberg laat met alles zien dat zij al jaren ervaring in verhuizen hebben.
Echt perfect!!

Quirijn Wilson

Verhuizen. dat is werk voor professionals

0+
Verhuizingen
0%
Klanttevredenheid
0
Nieuwe projecten
0%
Toewijding
senioren-verhuizen
verhuis bedrijf amsterdam kwinkelenberg
ladderlift

Weten hoe voordelig wij zijn?