Kwinkelenberg verhuizingen


Zoekt u een verhuisbedrijf in Amsterdam ? Kwinkelenberg!

verhuisbedrijf-amsterdam
Foto: Marianne Hope

Wanneer u een verhuisbedrijf in Amsterdam zoekt komt u waarschijnlijk uit bij Kwinkelenberg. Wij verzorgen complete verhuizingen, zijn gespecialiseerd in verhuizingen voor minder validen en senioren en wij regelen eventueel ook de (tijdelijke) opslag van inboedels. Kwinkelenberg verhuizingen staat voor een uitstekende verhuisservice tegen een betaalbare prijs.

Verhuisbedrijf en opslag

Kwinkelenberg draagt zorg voor complete verhuizingen van particulieren en bedrijven. Ons verhuisbedrijf is actief in heel Nederland maar vooral in en rond de regio Amsterdam. Wij zullen op een professionele manier uw complete inboedel naar uw nieuwe bestemming vervoeren en eventueel zelfs aanpassen. Ook het vervoer van bijzondere meubelstukken, zoals een piano of kunst doe we graag en vaak.

Kwinkelenberg, het verhuisbedrijf van Amsterdam zal u alle zorgen uit handen nemen. Voor een zorgeloze verhuizing met de hulp van mensen die een stapje extra voor u doen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen u graag een offerte op maat, geheel vrijblijvend.

Kwinkelenberg verhuisbedrijf Amsterdam

verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuisbedrijf Amsterdam? Kwinkelenberg is dan de meest logische keuze. Als sinds 1926 kennen we de stad op ons duimpje, we zijn ervaren, niet alleen in het centrum, maar we kennen alle uithoeken van Amsterdam. Wilt u voordelig verhuizen, met een uitstekende persoonlijke service? Bel Kwinkelenberg voor een gratis offerte. Dat doen we overigens niet per internet. We komen altijd bij u langs om alles in kaart te brengen en een goede offerte te doen.

Specialismes in verhuizen

Als het aankomt op specialisme dan is Kwinkelenberg de verhuizer voor u. Kwinkelenberg verhuisbedrijf Amsterdam is gespecialiseerd in de verhuizing van Senioren, minder-validen en andere veeleisende cliënten. Zelfs het op maat maken van meubels op de nieuwe locatie, het inrichten, stofferen, de mogelijkheden zijn uitgebreid. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing zo geruisloos als mogelijk verloopt. Neemt u gerust contact met ons op, dan nemen we alles met u door en kunnen we laten zien waarom Kwinkelenberg verhuisbedrijf Amsterdam als sinds 1926 een top verhuisbedrijf is.

Vakmanschap

Verhuizen is een vak. Iedereen kan een doos tillen, maar weinig mensen kunnen goed verhuizen

Scherp geprijst

Goed verhuizen hoeft niet duur te zijn, dat is iets wat Kwinkelenberg al bijna 100 jaar bewijst

Persoonlijk

Wij begrijpen dat uw persoonlijke bezittingen u lief zijn en verhuizen professioneel.

Al bijna 100 jaar

Kwinkelenberg verhuizingen is al sinds 1926 een begrip in Amsterdam.

Verhuizen. dat is werk voor professionals

0+
Verhuizingen
0%
Klanttevredenheid
0
Nieuwe projecten
0%
Toewijding
senioren-verhuizen
verhuis bedrijf amsterdam kwinkelenberg
inpakservice-kwinkelenberg

Weten hoe voordelig wij zijn?