Kwinkelenberg verhuizingen

Kwinkelenberg verzorgt ook de (tijdelijke) opslag van uw bezittingen

Voor opslag van uw bezittingen voor korte of langere periode , bv. door een verbouwing of verblijf in het buitenland, kunt u ook bij ons terecht in onze verwarmde opslagplaats. Het voordeel van opslag bij ons verhuisbedrijf ten opzichte van een doe-het-zelf opslagbedrijf is de veiligheid en de door ons uit te voeren verhuizing.

  • Controle over hetgeen er wordt opgeslagen is veel groter.
  • Dus bv. brandbare stoffen, etenswaar kortom alles wat uw opslag en van anderen zou kunnen bedreigen, gaan niet bij ons in opslag.
  • Goederen die voor langere tijd in opslag gaan hebben meer aandacht nodig dan bij een enkele verhuizing.
  • De kosten voor maandelijkse opslag zijn over het algemeen lager.
  • Er bevinden zich geen vreemden in onze opslag.

Verhuizing met tussentijdse opslag wanneer nieuwe woning nog niet beschikbaar is.
Opslaan van meubilair moet met veel vakkennis geschieden. De meubelen etc. worden uit het huis direct in houten containers (geen condensvorming) vakkundig geladen en vervolgens naar onze verwarmde meubelbergplaats vervoerd. De containers zijn dusdanig geladen dat de inhoud langdurig in bewaring kan blijven. Brandbare spullen zoals bijv. benzine, thinner etc. etc en bederfelijke (etens)waren mogen beslist niet opgeslagen worden i.v.m. brand en/of ongedierte.

Na de opslagperiode worden de containers bij het nieuwe huis geplaatst en wordt de inhoud in de gewenste vertrekken geplaatst.
Wij kunnen als vakmanverhuizer veel meer in een container of verhuiswagen laden dan een leek, waardoor de (opslag)kosten aanzienlijk lager zullen zijn.

Voor dat men gaat verhuizen naar de nieuwe woning is het zeer raadzaam om er goed op te letten, of op te meten dat grote respectievelijk zware meubelen in het nieuwe huis passen. Kunnen die grote stukken zoals piano, vleugel, brandkast of bijv. aquarium qua afmeting en gewicht door raam, deur, gang of trap.

Slaapkamer-, salon-, boekenkasten welke te hoog of te breed zijn, kunnen vaak door ons vermaakt worden.
Wij kunnen u daarin adviseren!

Neemt u gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

opslag-goederen-kwinkelenberg
Menu