Onze historie

kwinkelenberg-historie

 

Kwinkelenberg verhuizingen heeft een rijke historie. Daar zijn we trots op!

We zijn een familiebedrijf en verhuizen al sinds 1926, met veel vakmanschap en persoonlijke aandacht. Michel Kwinkelenberg leidt het bedrijf nu, maar ook de vorige generatie is nog actief in het bedrijf. Verhuizen zit de familie nu eenmaal in het bloed. Wij regelen verhuizingen, vooral in Amsterdam, voor particulieren en bedrijven. Wij komen vrijblijvend bij u langs om al uw vragen en wensen met u door te nemen en u te adviseren inzake uw aanstaande verhuizing !

Met klanten als het Rijksmuseum kunnen we wel stellen dat we een naam hebben. We doen ook altijd dat stapje extra voor u. En dat doen we al bijna 100 jaar.

Laat bijvoorbeeld uw bezittingen vakkundig inpakken, laat uw lampen ophangen, laat ons uw kasten op maat maken. Speciale service voor Senioren en mindervaliden. Eventueel biedt onze professionele opslag uitkomst, wanneer u niet meteen op uw nieuwe adres terecht kunt. U kunt zelfs uw meubels laten (de)monteren door de verhuizers van Kwinkelenberg en kunnen zij uw schilderijen, lampen en dergelijke alvast voor u ophangen.

Ook dat doen we uiteraard. Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan, wij helpen u graag verder.

 

Kwinkelenberg Verhuizingen located at Tijnmuiden 18 , Amsterdam, . Reviewed by 34 customers rated: 4.2 / 5