Kwinkelenberg verhuizingen

U zoekt het beste verhuisbedrijf in Haarlem?

U zoekt het beste verhuisbedrijf van Haarlem? Het is wel heel erg onbescheiden om te zeggen dat we dat zijn, dus dat doen we dan maar niet. We willen en proberen wel het beste verhuisbedrijf van de Regio Haarlem te zijn. Kwinkelenberg is gevestigd in Amsterdam, vlakbij Halfweg en Haarlem dus u huurt ook nog eens een lokale verhuizer in.

En verhuizen? Dat doen we al sinds 1926. We zijn wel een modern bedrijf geworden, met ouderwetse service. We hebben al vele tevreden cliënten. Door vakwerk te leveren, vriendelijke te zijn en u alle verhuiszorg uit handen te nemen.

Een verhuizing is vaak een hele klus, waarbij u altijd wat hulp kunt gebruiken. Ons verhuisbedrijf heeft al bijna 100 jaar ervaring en alle middelen tot haar beschikking om uw verhuizing zo gemakkelijk en prettig mogelijk te laten verlopen. Verhuisbedrijf Kwinkelenberg is dé verhuizer voor uw verhuizing in Haarlem en omgeving.

Verhuisofferte op maat

Verhuisbedrijf Kwinkelenberg wil graag het beste verhuisbedrijf van Haarlem zijn en dat kunnen we alleen maar laten zien door u te perfect te verhuizen. Omdat iedere verhuizing anders is, nemen wij graag vooraf al uw wensen door. Aan de hand van uw specifieke wensen en behoeften doen wij u graag vrijblijvend een offerte op maat.

Professionele service bij u in de buurt.

Kwinkelenberg verhuizingen helpt met een snelle, vakkundig uitgevoerde en veilig verhuizing van huis of bedrijf. Met bijna 100 jaar ervaring heeft Verhuisbedrijf Kwinkelenberg in huis wat u nodig heeft. Van het inpakken van uw spullen tot het ophangen van de schilderijen op hun nieuwe plek, het op maat maken van kasten, verhuisbedrijf Kwinkelenberg helpt waar kan.

We kennen de weg in Haarlem en Amsterdam, zijn overal al geweest en kennen de kneepjes van het vak. Zijn we het beste verhuisbedrijf van Haarlem? Dat bepaalt u! Wij hopen dat u net als vele andere tevreden klanten blij zult zijn met onze services. We staan altijd open voor op- en aanmerkingen om nog verder te verbeteren. Heeft u dus vragen of wilt u iets kwijt? Laat het ons horen.

Onafhankelijke recensies over Kwinkelenberg

Onze klantbeoordelingen kunt u lezen op Sirelo.nl , Nicelocal en Google reviews

Studentenverhuisservice Kwinkelenberg ?

Studentenverhuisservice is een dienst die wordt aangeboden door verhuisbedrijven die beweren te werken met studenten. Veel van deze bedrijven beloven goedkope tarieven, maar in werkelijkheid zijn de verhuizers geen studenten en vaak zijn niet zo professioneel als ze beweren te zijn. Vaak zijn de “studenten” die voor deze bedrijven werken geen professionele verhuizers en hebben ze niet de nodige ervaring en expertise om een ​​verhuizing op een veilige en efficiënte manier te laten verlopen. Bij Kwinkelenberg begrijpen we dat verhuizen een belangrijke gebeurtenis is en daarom werken we alleen met ervaren en getrainde professionals. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om uw verhuizing soepel en zonder stress te laten verlopen.

Kies voor Kwinkelenberg en u bent verzekerd van een hoogwaardige verhuisservice die u kunt vertrouwen.

Studentenverhuisservice? Trap er niet in. Het lijkt goedkoop maar vaak zijn het geen studenten en al helemaal geen professionele verhuizers.

Vakmanschap

Verhuizen is een vak. Iedereen kan een doos tillen, maar weinig mensen kunnen goed verhuizen

Scherp geprijst

Goed verhuizen hoeft niet duur te zijn, dat is iets wat Kwinkelenberg al bijna 100 jaar bewijst

Persoonlijk

Wij begrijpen dat uw persoonlijke bezittingen u lief zijn en verhuizen professioneel.

Al bijna 100 jaar

Kwinkelenberg verhuizingen is al sinds 1926 een begrip in Amsterdam.

Verhuizen. dat is werk voor professionals

0+
Verhuizingen
0%
Klanttevredenheid
0
Nieuwe projecten
0%
Toewijding
senioren-verhuizen
verhuis bedrijf amsterdam kwinkelenberg
ladderlift

Weten hoe voordelig wij zijn?