Kwinkelenberg verhuizingen

Wilt u goedkoop verhuizen?

goedkoop-verhuizen

De verhuisbedrijfjes schieten tegenwoordig als paddestoelen de grond uit. Helaas zijn het niet allemaal vakmensen die u hun diensten als verhuizer aanbieden. Goedkoop verhuizen? Er zij tal van aanbiedingen en budgetverhuizers te vinden, maar waar dient u nu echt op te letten wanneer u een verhuizer kiest? Verhuizen is een vak. Wij doen het al sinds 1926 en kennen de kneepjes van het vak. Verhuizen is niet zomaar iets en iemand inhuren om en doos of bank te verslepen is iets heel anders het inhuren van de vakmensen van Kwinkelenberg Verhuizingen.

Bovendien bent u bij Kwinkelenberg niet duurder uit. Voor ieder verhuizing komen wij altijd langs om polshoogte te nemen, te plannen en de verhuizing met u door te nemen. Tot in de details. We nemen u al het werk uit handen en onze vriendelijke professionals zorgen ervoor dat de verhuizing zo gladjes mogelijk verloopt. En dat tegen een uiterst scherp tarief.

Kwinkelenberg heeft al vele ingewikkelde klussen met succes afgerond, zo hebben we ook voor het Rijksmuseum mogen verhuizen bijvoorbeeld. Dat zegt wel iets over de kwaliteit die wij leveren. Kwinkelenberg is dus geen prijsvechter goedkoop verhuizen. Bijna iedereen kan een doos optillen, maar niet iedereen kan goed verhuizen. De jarenlange ervaring die wij hebben, bijvoorbeeld in de binnenstad van Amsterdam maken Kwinkelenberg de enige juiste keuze. Goedkoop verhuizen maar ook vakkundig verhuizen, daar staan we voor.

Goedkoop verhuizen maar dan wel professioneel

Onze aanvullende diensten omvatten ook opslag, we regelen de verhuisdozen voor u, we kunnen uw spullen inpakken en we kunnen kasten en andere meubels op maat maken voor de nieuwe woning.

Voor senioren hebben we een voordelig tarief, 10% korting op de gehele verhuizing en we zijn gespecialiseerd in het verhuizen van minder validen. Ook voor Expats en bedrijven kunnen we goedkoop verhuizen.

Vraagt u gerust een gratis offerte aan en u zult zien dat u voor vakkundig en goedkoop verhuizen bij Kwinkelenberg moet zijn. We zijn zuinig op uw spullen en niet voor niets al bijna 100 jaar een begrip in Amsterdam.

Kortom: goedkoop verhuizen doe je samen met Kwinkelenberg

Kwinkelenberg op YouTube

Wilt u weten hoe goed wij verhuizen ?

Lees de Google recensies

klantbeoordeling-verhuizers-kwinkelenberg

Ik ben heel tevreden over Michel Kwinkelenberg en zijn bedrijf. Er werd mij een hele zorg uit handen genomen.

Yvonne Kluit

Heel fijn bedrijf. Ze nemen je een zorg uit handen. Zeer professioneel in het behandelen van het meubilair.

Hella Snoek

Kwinkelenberg laat met alles zien dat zij al jaren ervaring in verhuizen hebben.
Echt perfect!!

Quirijn Wilson

Vakmanschap

Verhuizen is een vak. Iedereen kan een doos tillen, maar weinig mensen kunnen goed verhuizen

Scherp geprijst

Goed verhuizen hoeft niet duur te zijn, dat is iets wat Kwinkelenberg al bijna 100 jaar bewijst

Persoonlijk

Wij begrijpen dat uw persoonlijke bezittingen u lief zijn en verhuizen professioneel.

Al bijna 100 jaar

Kwinkelenberg verhuizingen is al sinds 1926 een begrip in Amsterdam.

Verhuizen. dat is werk voor professionals

0+
Verhuizingen
0%
Klanttevredenheid
0
Nieuwe projecten
0%
Toewijding
senioren-verhuizen
verhuis bedrijf amsterdam kwinkelenberg
ladderlift

Weten hoe voordelig wij zijn?