Kwinkelenberg verhuizingen


verhuizen-amsterdam

 

Verhuizen in Amsterdam

Gaat u verhuizen in, naar, vanuit of binnen Amsterdam? Uw verhuizing in Amsterdam verloopt pas echt ontspannen met de bijzondere services van Kwinkelenberg Verhuizingen. Wij doen verhuizingen in Amsterdam sinds 1926 en zijn een typisch Amsterdams bedrijf. We kennen alle straatjes, grachten en plekken op ons duimpje en weten dus precies wat er komt kijken bij een verhuizing in Amsterdam. Of het nu de binnenstad betreft of een buitenwijk, Kwinkelenberg ken de weg in Amsterdam.

Vakkundig verhuizen en persoonlijke service hoeven niet duur te zijn. De professionals van Kwinkelenberg weten wat ze doen en waar ze het over hebben. Verhuizen is een vak en onze ervaren vakmensen staan garant voor een soepele verhuizing.

Maar we doen meer dan alleen verhuizen. Laat bijvoorbeeld ook uw spullen vakkundig inpakken, laat uw lampen ophangen, laat ons uw kasten op maat maken. Speciale service voor Senioren en mindervaliden. Eventueel biedt onze professionele opslag uitkomst, wanneer u niet meteen op uw nieuwe adres terecht kunt. Kwinkelenberg is een synoniem voor verhuizen Amsterdam. Die naam hebben we in de loop der jaren opgebouwd.

U kunt zelfs uw meubels laten (de)monteren door de verhuizers van Kwinkelenberg en kunnen zij uw schilderijen, lampen en dergelijke alvast voor u ophangen.

Amsterdamse verhuizers

Naar Amsterdam verhuizen doen we graag, maar ook wanneer u vanuit Amsterdam verhuist zijn we u uiteraard van dienst. Het maakt niet uit hoe ver. De persoonlijke service van Kwinkelenberg garandeert een zo prettig mogelijk verhuistraject. We komen altijd even een kijkje nemen om ervoor te zorgen dat we perfect voorbereid zijn. Dat doen we graag en zonder extra kosten uiteraard. Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan, wij helpen u verder.

We hebben ook altijd een lijstje met tips en een checklist voor u. Wij verhuizen al sinds 1926 en hebben in de loop der jaren een schat aan ervaring opgedaan als het gaat om verhuizen en alles wat daarbij komt kijken. We staan u graag bij. Ook voor ouderen en mindervaliden verhuizen we, daar zijn we zelfs in gespecialiseerd. Verhuizen doet u niet dagelijks, wij wel ! Bel ons daarom voor gratis advies en informatie. Of vraag een gratis offerte aan.

Verhuizen Amsterdam ? | Bel Kwinkelenberg Verhuizingen | 020-6533136

 

Wat er kan gebeuren als u niet voor Kwinkelenberg kiest….