Kwinkelenberg verhuizingen

beste-verhuisbedrijf-van-amsterdam

U zoekt het beste verhuisbedrijf in Amsterdam?

U zoekt het beste verhuisbedrijf van Amsterdam? Het is wel heel onbescheiden om te zeggen dat we dat zijn, dus dat doen we dan ook maar niet. We willen en proberen wel het beste verhuisbedrijf van Amsterdam te zijn. Dat doen we al sinds 1926.  Hoe? Door vakwerk te leveren, vriendelijke te zijn en u zorg uit handen te nemen.

Een verhuizing is vaak een hele klus, waarbij u best wat hulp kunt gebruiken. Ons verhuisbedrijf heeft al bijna 100 jaar ervaring en alle middelen tot haar beschikking om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Verhuisbedrijf Kwinkelenberg is dé verhuizer voor uw verhuizing in Amsterdam en omgeving.

Verhuisofferte op maat

Verhuisbedrijf Kwinkelenberg wil graag het beste verhuisbedrijf van Amsterdam zijn en dat kunnen we alleen maar laten zien door u te verhuizen in Amsterdam. Omdat iedere verhuizing anders is, nemen wij graag vooraf uw wensen door. Aan de hand van uw specifieke wensen en behoeften, maken wij graag een offerte op maat.

Professionele service bij u in de buurt.

Kwinkelenberg verhuizingen helpt met een snellen,vakkundig uitgevoerde en veilig verhuizing van huis of bedrijf. Met bijna 100 jaar ervaring heeft Verhuisbedrijf Kwinkelenberg in huis wat u nodig heeft. Van het inpakken van uw spullen tot het ophangen van de schilderijen op hun nieuwe plek, het op maat maken van kasten, verhuisbedrijf Kwinkelenberg helpt u graag.

We kennen de weg in Amsterdam, zijn overal al geweest en voelen ons thuis in Mokum. Zijn we het beste verhuisbedrijf van Amsterdam? Dat bepaalt u! Wij hopen dat u net als vele andere tevreden klanten blij zult zijn met onze services. We staan altijd open voor op- en aanmerkingen om nog verder te verbeteren. Heeft u dus vragen of wilt u iets kwijt? Laat het ons horen.

Wanneer u gaat verhuizen helpen wij u graag verder. Zelf de voordelen van verhuizen met Kwinkelenberg ontdekken? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via 020 653 3136 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Zo moet het dus niet !

Wilt u weten hoe goed wij verhuizen ?

Lees de Google recensies

klantbeoordeling-verhuizers-kwinkelenberg

Ik ben heel tevreden over Michel Kwinkelenberg en zijn bedrijf. Er werd mij een hele zorg uit handen genomen.

Yvonne Kluit

Heel fijn bedrijf. Ze nemen je een zorg uit handen. Zeer professioneel in het behandelen van het meubilair.

Hella Snoek

Kwinkelenberg laat met alles zien dat zij al jaren ervaring in verhuizen hebben.
Echt perfect!!

Quirijn Wilson

Verhuizen. dat is werk voor professionals

0+
Verhuizingen
0%
Klanttevredenheid
0
Nieuwe projecten
0%
Toewijding
senioren-verhuizen
inpakservice-kwinkelenberg

Weten hoe voordelig wij zijn?

Menu