Hoe kies je een goede verhuizer in Amsterdam?

Als je gaat verhuizen naar of uit Amsterdam dan zoek je natuurlijk een voordelig verhuisbedrijf in Amsterdam, maar vergeet niet dat verhuizen een vak is.

Hoe herken je een goede verhuizer? Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten om te bepalen of een verhuizer goed is. Hier zijn enkele tips:

 • Zoek naar beoordelingen van andere klanten. Lees wat zij over hun ervaringen met de verhuizer hebben te zeggen.
 • Vraag om referenties van recente klanten en neem contact op met deze mensen om te horen over hun ervaringen.
 • Zorg dat de verhuizer een gedetailleerde offerte geeft, die duidelijk aangeeft wat er inbegrepen is en hoeveel het kost.
 • Zorg dat de verhuizer verzekerd is en vraag naar de dekking van de verzekering.
 • Zorg dat de verhuizer beschikt over professionele verhuismaterialen, zoals verhuisdekens, verhuisdozen, enz.
 • Het is belangrijk dat de verhuizer goed georganiseerd is en een duidelijk plan heeft voor de verhuizing.
 • Zorg dat de verhuizer een contract heeft waarin de afspraken duidelijk zijn omschreven.

Als de verhuizer aan al deze eisen voldoet, is de kans groot dat je een goede verhuizer hebt gevonden. Bij Kwinkelenberg zit je daarom altijd goed voor iedere verhuizing in Amsterdam. Wil je meer informatie? Neem dan snel contact met ons op om te kijken hoe wij u kunnen helpen. We komen graag langs voor een gratis verhuisinventarisatie.

Kwinkenberg Verhuizingen bestaat al bijna een eeuw.

Dit is een aanzienlijke prestatie, omdat veel bedrijven niet zo lang overleven. Er zijn een aantal redenen waarom ons bedrijf al zo lang bestaat:

 • Stabiliteit: Een bedrijf dat al 100 jaar bestaat, is stabiel. Het heeft waarschijnlijk door de verschillende economische crisis heen gekomen en hebben ons aangepast aan veranderende marktomstandigheden.
 • Kwaliteit producten of diensten: Een bedrijf dat al 100 jaar bestaat, heeft een goede reputatie voor de kwaliteit van haar producten of diensten. Dit helpt om klanten te behouden en aan te trekken.
 • Flexibiliteit: Een bedrijf dat al 100 jaar bestaat, heeft zich aangepast aan veranderende marktbehoeften en technologische ontwikkelingen. Dit helpt om relevant te blijven in de huidige verhuismarkt.
 • Leiderschap: Een bedrijf dat al 100 jaar bestaat, wordt goed geleid, ook door moeilijke tijden en het management heeft goede beslissingen genomen.
 • Sterke cultuur: Een bedrijf dat al 100 jaar bestaat, heeft een sterk bedrijfs- en verhuiscultuur, die medewerkers motiveert en helpt bij het behouden van loyaliteit en motivatie.

Al deze factoren dragen bij aan het succes van een bedrijf over een langere termijn.

Al een eeuw lang verhuizen; ook zo herken je een goede verhuizer.

cropped kwinkelenberg verhuizingen amsterdam rijksmuseum
ladderlift
verhuisbedrijf-amsterdam-zoeken
de verhuis expert

Gratis verhuis adviesgesprek

Maak vrijblijvend een afspraak met een expert voor een inventarisatie van uw verhuizing.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld