Gratis verhuisofferte

Gratis verhuisofferte via de site of per telefoon 020-6533136

Verhuizen, wat kost dat?

gratis-verhuis-offerteU bent op zoek naar een ervaren verhuisbedrijf? Kwinkelenberg is al sinds 1926 ervaren. Wij zijn er trots op zelfs verhuisd te hebben voor bijvoorbeeld het Rijksmuseum. Dat zegt wel iets. Hoewel we altijd voordelig zijn raden we u altijd aan op meer zaken dan alleen de prijs te letten. Wanneer wij u een offerte doen komen we altijd bij u langs om tot in detail de zaak in ogenschouw te nemen zodat we uw verhuizing zo goed mogelijk kunnen regelen.

Vul onderstaand aanvraagformulier in en u ontvangt een gratis verhuisofferte, een basis offerte welteverstaan, voor uw verhuizing. Uiteraard zullen wij u na een huisbezoek een gedetailleerde offerte doen toekomen.

We hebben het vragenformulier zo kort mogelijk gehouden en de vragen zo eenvoudig mogelijk. Hierdoor is het formulier makkelijk en snel in te vullen. Aan de hand van de gegevens die u hieronder invult kunnen wij een indicatieve offerte voor uw verhuizing verzorgen.

Deze gratis verhuisofferte is uiteraard geheel vrijblijvend. Voor een hele precieze offerte komen we even bij  langs. Ook dat is geheel gratis.

Neem telefonisch contact met ons op of gebruik dit formulier

Offerteaanvraag

 

 

Kwinkelenberg Verhuizingen located at Tijnmuiden 18 , Amsterdam, . Reviewed by 34 customers rated: 4.2 / 5